Terima kasih kerana sudi melawat blog ini. Do not be hasitate to follow me and feel free to drop your comment. Thank You! Please come again :)

Thursday, May 5, 2011

Mata Panda Pagi Pagi

Assalamualaikum :)

Hi readers!
Seawal lapan pagi da tercongok kat opis nih. Wei, ape kehal nya lah asal masuk opis je mesti nak mengantuk bagai. Tapi memang layak pon mengantuk pagi nih sebab malam tadi bercinta betul nak tidor. Nak tidor pon amik mase dekat 2 jam baru leh terlelap. Hampeh betullah. Tapi takpelah, kejap lagi nak buat "coffee" untuk hilangkan mengantuk ni ha. Dah panda betul rase mate nih. Hehe. Kepada Cik Nisa ku sayangsss, disebabkan you suke buat coffee, please make me a cup of coffee. Please, you cuti hari nih kan??? Haha.

Okeh lah you alls, nak sambung buat keroja kejap ni ha. Mata dah naik juling tengok nombor hari hari tu yang update entri sekejap dua kejap tuh. Kuang kuang kuang. Hehe.


p/s : Wahai cik mata ku sayangs, please wake up dear. Jangan lah nak panda sangat  :)

love,
cdaz :)

0 senyuman menawan:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))
Post a Comment