Terima kasih kerana sudi melawat blog ini. Do not be hasitate to follow me and feel free to drop your comment. Thank You! Please come again :)

Wednesday, March 30, 2011

Kangen

Assalamualaikum :)


Hi readers!
Aduhai. Syahdu je bile teringat zaman zaman kegemilangan dulu. Mulalah hati ni nak sentap (touching lebey pulak ko ni cda). Yela, masing masing dah ade haluan masing masing. Ada yg belajar, ada yg da kerje. Hope semua masih boleh nak still kan hubungan persahabatan ni.
Tadi belek punya belek gambar kat lappy tetibe nampak piccy kitorang masa kuar pergi Sunway arituh (dah 2 bulan lebih kot kitorang keluar). Saya dengan sukahatinya pon mengedit gmbar2 nih supaya nampak lebih macho dan chun! Haha! Layan jap pict nih jom :)


Ha, ni pict kami masa makan kat Wendy's (kalau datang sunway nih tak sah kalau tak bedal Wendy's ni)
Captured by Mr Nadzri. (tq bro!!!, Nanti Cik Mija belanja hang makan no!)


Ha nih la En Nadzri (kekasih hati Cik Miza). Hope hubungan ni kekal sampai bila bila. Jangan gaduh gaduh, penat sy jadi orang tengah. Haish! ;)



Ha, ni pulak gadis sunti yg telah pon disunting oleh kumbang (ops!! sume da berpunya kan???)
Love all of u ketat ketat. Muahx :)



Ni pulak Cik Hijrah(biru) dan Cik Anim. Ala kuci kuci. Senyum senyum manje gitu. Auww!
Love U too :)










Kat atas nih pulak aksi aksi dekat luar Sunway lepas semua dah siap bedal (makan la) dan tengok wayang cerita PARANORMAL (kompom pasnih tak nak pg tengok cerita camtuh!) Hehe! Sesuke hati je nak kondem orang ye cda! Lalala~


Aduss! sumpah gambar ni menyeramkan dan memalukan gila, tp still gak nak upload untuk tatapan member member tersayang. Woi! Cik Dya, Cik Miza dan Cik Nisa sila jangan gelak gelak (mesti guling guling dah tuh), sumpah korang jadi katak kang. Hehe! Gurau gurau manje ye syg, jangan sentap :)


Cik Atin - Chinese Look Girlz. Ni Hao Ma??? Wa Pu Ci Tao??? (betul ke sebutan and spelling nye wei???). Bantai jela weiii :)




Cik Dya - Cute Girlz. Dah puji nih, bak hadiah cepat! Hehe. Nanti I tuntut hokeyyy! Hehe!


Ha! yang nih pulak Mrs. Akob. Namanya Cik Nisa. Murah dengan senyuman mak cik nih. Ala kuci kuci, senyuman ko menggoda lah nyah! I like (klon Heliza ni tp sebenrnya Heliza yg klon dia). Haha! :)


Ni pulak nama nya Cik Hijrah. Die ni orang Kajang tau. Wah wah! Ini mak cik rebonding rambut lah! Cantik! cantik!


Yang ni pulak Cik Miza (Mrs. Nadzri). Kau tak payah nak ayu sgtla miza oi. Nadzri tetap cyg ko la! Haha!



Last but not least, En Nadzri(risau benau die ni kalau miza kuar, hambek ko kuar gan kitorang skali). Tak pasal pasal u kene jadi akak akak arituh. Heheheh! Gurau je ye bro! Kalau kau sentap I ngadu dekat Cik Miza.

Cik Anim je tak nak captured sorang sorang, malu bebenau makcik tuh! Tapi time nih tak lengkap tanpa Cik Mas, Cik Ada, and Cik Daya. Gonna miss U all.


p/s : sebarang aktiviti keluar mengeluar sila maklumkan lebih awal kepada beta. Cyg U Allsss. Zasssssss~ :)

love,
cdaz :)

0 senyuman menawan:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))
Post a Comment