Terima kasih kerana sudi melawat blog ini. Do not be hasitate to follow me and feel free to drop your comment. Thank You! Please come again :)

Wednesday, March 30, 2011

Maharaja Lawak

Assalamualaikum :)


Hi readers!
Entri kali ini mengisahkan tentang rancangan peberet saya iaitu Raja Lawak, di mana rancangan ini telah menggabungkan Top 3 bagi setiap musim RL. Setiap Top 3 bg setiap musim (1 sampai 5) akan bertanding sekali lagi, maka terbitlah rancangan Maharaja Lawak (hamboi nama nak gempaq seyh). Takpelah yang penting saya memang dah tak sabaq nak tonton rancangan tersebut. (mak tak  sabar nok nak tengok citer nih!!!). Tapi yg buat hati gundah gulana sekarang ni adalah diebabkan oleh rumahku yang tiada Channel untuk Astro Warna (sobab eh, sobah eh, omak den xboli channel itu). Aduss kiciwa hati kuh. Sudahlah sy fanatik dengan dengan lawak2 haram jadah diorang nih (kompom guling guling). Haha. (sebab Astro Prima ade rancangan Jaguh Kampung la pulak). T_T.

Hurm, takpelah, nanti carila mane mane port nak tumpang tengok, takpon suh mak den langgan Astro Warna tersebut. 3 bulan pun jadi lah kan. Mak please mak.(sambil buat muke rayuan gombal). Nanti nak try pujuk la. Hahahaha.

Kat sini rasenya sume orang (penonton setia RL1-RL5) dah tau sape calon calon nya kan??? Tapi I tetap nak tunjuk kat u alls semua tau sebab dalam semua calon calon nih, ade yg bergabung untuk memantapkan lagi persembahan mereka semua nih. Kalau nak diikutkan semuanya ade 15 calon, tapi disebabkan ade nya penggabungan antara mereka, maka ade 12 calon (individu@kumpulan) sahaja. Meh layan sekejap hokeyyy. (sekejap je, bukan 2, 3 kejap pon). Hehehe. Bergurau pulak. Jangan marah ha :)


~ Peserta Maharaja Lawak : Alex
~ Peserta Raja Lawak 4 (Tempat ke-3)


~ Peserta Maharaja Lawak : Amir
~ Peserta Raja Lawak 3 (Tempat ke-3)


~ Peserta Maharaja Lawak : Balas
~ Peserta Raja Lawak 5 (Tempat ke-3)



~ Peserta Maharaja Lawak : Jambu (Gandingan Yus dan Tauke)
~ Peserta Raja Lawak 1 (Juara : Yus, Tempat ke- 4 : Tauke).
(pelik jugak nape tauke boleh masuk sebab die tempat ke- 4).


~ Peserta Maharaja Lawak : Jihan (satu2nya peserta wanita, cayalah!!!)
~ Peserta Raja Lawak 3 (Naib Juara)




~ Peserta Maharaja Lawak : Jozan (gandingan Johan dan Zizan)
~ Peserta Raja Lawak 1 (Naib Juara : Zizan, Tempat ke-3 : Johan)





~ Peserta Maharaja Lawak : Man
~ Peserta Raja Lawak 5 (Juara)


=

~ Peserta Maharaja Lawak : Nabil
~ Peserta Raja Lawak 2 (Juara)



~ Peserta Maharaja Lawak : R2 (org Klang nih)
~ Peserta Raja Lawak 5 (Naib Juara)



~ Peserta Maharaja Lawak : Sepah
~ Peserta Raja Lawak 3 (Juara)



~ Peserta Maharaja Lawak : Wai (Gandingan Kecik dan Idlan)
~ Peserta Raja Lawak 4 (Juara : Kecik, Naib Juara : Idlan)





~ Peserta Maharaja Lawak : XN3 (No Entry okeh!!!) hehe
~ Peserta Raja Lawak 2 (Tempat ke-3)



Ha, amacam??? macam besh je kan??? Tapi, korang semua perasan tak yg kumpulan Cham (Along gan Azrul), pemenang tempat ke-2 musim ke-2 tu tak de??? Maybe sebab tu la kut taukeh ganti kan tempat diorang. Ape ape pon, wish Gud Luck To All of U.
Tata :)

Bolehlah like kat FB Maharaja Lawak jika mahu. Klik SINI

Mood : Exsaited giloss~
p/s : Saya sokong JOZAN, NABIL & SEPAH. Hehehehe.

love,
cdaz :)

0 senyuman menawan:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))
Post a Comment