Terima kasih kerana sudi melawat blog ini. Do not be hasitate to follow me and feel free to drop your comment. Thank You! Please come again :)

Friday, April 1, 2011

Time Square Time

Assalamualaikum.

Hi readers!
Apelah tajuk entri yg nak diletakkan ni??? tak pe lah kita cerita dulu baru cari tajuk ok! Hari ni saya ade date dengan Cik Nisa, Cik Miza dan En.Nadzri. Tibe tibe semalam Cik Nisa mesej ajak keluar pergi Times Square (TS). Sebelum tuh Cik Miza ada cakap nak keluar dengan Cik Nisa untuk bagi barang yang Cik Nisa order, tapi die tak ajak pon sebab En. Nadzri ade pollow. Tapi, saya tak kesah pon sebab maybe diorang ade program @ nak pergi dating pastuh kottt.

Bila Cik Nisa mesej suruh teman die keluar, saya sepantas kilat dan tanpa ragu ragu dan was was nya terus bertanya pada my mum(minx duit la pe lagi). Bile my mum say "ok", saya terus mesej Cik Nisa, dan Cik Nisa cakap jangan bagitahu dekat Cik Miza. Nak buat suprise la konon. Aceeeccceeehhh :)

Hope kawan kawan yg lain tak marah or berkecil hati, sebab ini "last minute plan". Bukan sengaja. Kami ni plan jugak nak jumpe tapi kene tunggu biler semua orang free. Baru puas jumpa.

Ok la, nak kuar da nih :)


love,
cdaz :)

0 senyuman menawan:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))
Post a Comment