Terima kasih kerana sudi melawat blog ini. Do not be hasitate to follow me and feel free to drop your comment. Thank You! Please come again :)

Thursday, April 21, 2011

Kad Kahwin Sempoi Habis :)

Assalamualaikum :)


Hi readers!
Tadi belek belek blog Beautifulmaria, ops silap! Beautifulnara.
(beberapa hari ni punya lah susah nak open blog nih sebab ade masalah teknikal sebab ramai yg nak akses blog nih). Salah satu penyibuknya ialah saya la. Haha! Tiba tiba jumpe entri pasal kad kahwin Zed Zaidi dengan bakal isteri Natalia Mustafa Kamal.

Yang menariknya kad kahwin dorang nih berbentuk laman sosial "pesbuk" hokeyyy. Nak tahu kenapa??? Sebab perkenalan dorang nih bermula dari pesbuk ni la. For sure, mestilah dorang nak imbau balik detik perkenalan dorang yang serba moden nih(kalau dulu ade internet, sekarang macamana la gamaknya ye???). Sekarang semua dekat di hujung jari babes.(bangga tak??? bangga tak???) Haha!

Cekidaud kejap picture "wedding card" diorang. Sempoi abis. Kau hadoo??? :)




Sweet tak??? Lain dari yg lain kan??? Btw, hope perkahwinan dorang nih kekal sampai hujung nyawa dan bahagia selamanya.(kad dah cantik cantik nih, mesti syg nak buang kan???)


p/s : Ni baru kad bentuk FB, kalau yang berkenalan dan bercinta melalui Tweeter or Blog macamana pulak??? Haha! Lu pikirlah sendiri!!! :)

love,
cdaz :)

0 senyuman menawan:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))
Post a Comment