Terima kasih kerana sudi melawat blog ini. Do not be hasitate to follow me and feel free to drop your comment. Thank You! Please come again :)

Sunday, April 17, 2011

Best Giler ML Minggu 3 :)

Assalamualaikum :)

Hi readers!
Korang korang semua, rasenya belum terlambat lagi nak kongsi keseronokan Maharaja Lawak Minggu ke-3 nih. Walaupun little bit sad kumpulan R2 keluar, tapi masih ade yg mantap. Macam biasa la pilihan saya ialah Jozan, Nabil, Sepah dan Balas. Semua memang gempak habis kauu!

Jozan : Memang menguasai pentas dengan lagu lagu yang pelbagai sampai boleh dikaitkan lagu lagu tuh dalam dialog dorang. Memang besh gilos ok! Klik SINI untuk tonton.

Nabil : Paling menyerlah sebab sangat kreatif dengan menggunakan lalat sebagai bahan lawak. Siap nyanyi lagu Bruno Mars-Grenade. Memang Superb giloss! Klik SINI  untuk tonton.

Sepah : Gelak guling guling sebab tengok muka Shuib. Sumpah lawak giler! Siap cabar juri lagi untuk perform. Klik SINI untuk tonton.

Balas : Tak boleh belah tengok Fendi pakai selendang. Balas memang membalas walaupun dah biasa dengan double meaning dorang nih.Yeah! Klik SINI untuk tonton.

Selain tuh, kumpulan Jambu,Jihan dan Alex pun memang boleh dianggap antara yg terbaik dalam minggu ketiga ML. Keep Up All!

So, sape sape nak tegok Maharaja Lawak. Silelah langgan Astro Warna (ch 132). Layan sampai lebam. Saya da ade Astro Warna. Orang cakap tak beli pon tak pe sebab boleh tengok dekat Youtube. Tapi bagi saya keseronokan tengok secara live dengan rakaman memang berbeza. So pikirla sendiri hokeyyy! :)



p/s : Memang menghiburkan malam malam sabtu saya. :)

love,
cdaz :)

0 senyuman menawan:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))
Post a Comment