Terima kasih kerana sudi melawat blog ini. Do not be hasitate to follow me and feel free to drop your comment. Thank You! Please come again :)

Tuesday, April 19, 2011

Melayan perasaan dengan "Cheezels Biskitz"

Assalamualaikum :)


Hi readers!
Mood hari nih tak berapa nak stabil la. Korang bila hati tengah panas panas hotsss korang buat ape ek??? Kadang tuh ade orang yang tumbuk dinding lah, tumbuk almari lah, marah marah orang lain lah, diam sebagai tanda protes la dan macam macam lagi. Kesian dekat individu @ benda benda yang tak bersalah tuh kan??? Kalau hati tengah panas buat ape pon memang tak sedar senang cakap di luar kawalan mahupun jangkaan. Stress betul bila kita nak explain sesuatu tapi tak de orang nak paham. Konon konon dorang ingat itu semua sebagai alasan. Alasan wakllluuu! Serius rase tension sampai nak nangis nangis. Tapi macam yang saya cakap sebelum nih, saya nak sentiasa muhasabah diri dan banyak banyak ingat Tuhan. Come on cda, kau marah marah pon tak guna. Kalau orang tak boleh nak paham, Allah kan ade. DIA pendengar kita yang paling setia. Dengan cara tuh pasti dapat tenangkan hati yang sedia panas nih. Tapi janganlah bila time susah je ingat dekat DIA. Sila ingat sepanjang masa. :) (mula rase reda sikit).

Bile dah puas puas marah, bosan pon ade. Bile dah bosan ni, makanan ringan la jadi peneman sambil ber "pesbuk" dan ber "belog" nih.(hai cda, camno la kau tak gomuksss). Lalalalalalala~~ Jom layan kejap sambil ber "Cheezels Biskitz" by Kraft-Classic Cheese.


Hahaha. Bile makan ni terus ngat kat Cik Dya sebab die "panatik" gilosss kat Cheese. Weeee~~


p/s : Teringat masa makan Cheese Cake Cik Dya, dalam kek ade "ring" tu yang tak boleh belah. Huehue!


love,
cdaz :)

2 senyuman menawan:

LennMommaChubby said...

Dah cuba chili cheese? ^__^

segenap dimensi said...

Chili Cheese lom cube lagi la momma chubby... sebab mase beli 2 just ade 2 perisa je, Classic Cheese gan Sour Cream&Cheese.
Yg Chiili Cheese 2 sedap x???

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))
Post a Comment