Terima kasih kerana sudi melawat blog ini. Do not be hasitate to follow me and feel free to drop your comment. Thank You! Please come again :)

Friday, April 29, 2011

Bosannya :(

Assalamualaikum :)

Hi readers!
Bosannya lah hari nih sebab my mum balik kampung. Sampai hari selasa pulak tuh. OMG, sepanjang beberapa hari nih memang kena hidup berdikari. Masak, kemas rumah, cuci pakaian sume kena buat sendiri. Bukan bermaksud sebelum nih mak yang buat semua, tapi bile hari hari bekerja nih selalunya bahagi bahagi kan tugas supaya rumah tak delah bersepah sangat. Haha! Tapi yang paling penting sudah semestinya lah rindu masakan mak. Huhu! ntah ape ape lah menu yang kitorang godam esok. Biasanya time time cuti memang mak dengan adik je yang rajin masak. Tapi esok maybe saya dan kakak saya yang masak. Haha! Bedal je la ye adik adik ku ape yang kakak kakak ko nih masak. Jangan banyak komplen. Actually masak nih bukan susah sangat. Janji cukup bahan-bahan mesti jalan(bedal) punya la. Bukan tak biasa hidup berdikari, dulu kat rumah sewa pon selalu gak godam godam menu masak dengan kawan kawan, tapi bile dekat rumah ni jadi malas pulak bab bab masak. Maklumlah semua nak mak yang masak. Kesian mak I tau(bukan buli ye, tapi rasenya semua orang macam tuh sebab masakan dari air tangan mak kita memang takde tandingan. Betul tak??? Haha. Oklah, nak mandi mandi jap. Solat Maghrib pon belum lagi nih, karang solat ke mana, tuan nye pon kemana. Jumpa lagi :)


p/s : Apelah idea nak buat surprise untuk Hari Ibu nih :)

love,
cdaz :)

2 senyuman menawan:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))
Post a Comment