Terima kasih kerana sudi melawat blog ini. Do not be hasitate to follow me and feel free to drop your comment. Thank You! Please come again :)

Thursday, April 21, 2011

Si Gadis Youtube???

Assalamualaikum :)

Hi readers!
Hope semuanya sedia awesome lagi gojes. Entri saya kali ini tentang Gadis YouTube


Ha. Ni la Gadis YouTube yang saya maksudkan tuh. Korang kenal tak??? Honestly, saya tak kenal pon sape that girl ni. Today baru tahu.(ketinggalan ke i nih???). Padahal kat blog die dah ramai gilosss followers die. Jom kita kenal die kejap hokeyyy. Cekidaud :)


Her name is Imratul Najwa Abdul Latif @ Najwa Latif. She is 16 years old.(budak lagi kau nih rupanye). Najwa ni katanya menggunakan laman YouTube nih untuk berhubung dengan bapanya yang mengajar di luar kawasan. Dia jugak selalu memuatnaik video dekat di YouTube untuk tatapan ayahnya. Then dekat situ lah die mula jadi tumpuan umum(dah macam Anna Rafali pulak bile orang kenal dekat Youtube). Sekarang ni die dah pon menjadi artis muda di bawah syarikat rakaman NAR Records yang mane syarikat rakaman ni bersungguh sungguh dan terbuka dengan perjuangan muzik akustik Najwa nih. :)

Single terbaru beliau bertajuk "Cinta Muka Buku" a.k.a cinta "pesbuk" la kott.(sedap jugak lah lagu die). Klik SINI untuk layan dan klik SINI untuk follow blogspot die. Ahaksss~~ Semoga beliau berjaya mengejar cita cita nye :)


p/s : Najwa ni tingkatan 4 dah jadi artis, awok dulu tingkatan 4 sibuk dok berkawad kaki kat sekolah nun. (Sampai kene bebel bebel dengan mak mase dulu dulu).Hahahah! :)

love,
cdaz :)

0 senyuman menawan:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))
Post a Comment