Terima kasih kerana sudi melawat blog ini. Do not be hasitate to follow me and feel free to drop your comment. Thank You! Please come again :)

Tuesday, April 19, 2011

Surprise!!!

Assalamualaikum :)

Hi readers!
Hari ni, my aunt a.k.a Mak Itam (tapi orang nya putih hokeyyy) PM saya di "pesbuk" katenye nak mintak tolong. Tolong??? Tolong ape yek??? Tanya punya tanya rupa rupanya nak suruh pergi beli kek. Saya ingat besor benor la permintaannya. Rupanya nak pakat dengan saya dan kakak untuk cari birthday cake for her lovers. Nak tahu sape lover die??? opkos la her hubby and her sons. Dia ada dua orang je anak dan kedua dua nya adalah lelaki hokeyyy. Korang nak ngurat tak??? Haha! (gelak jahat).

Actually,on this month(April) merupakan birthday dua buah hati pengarang jantung die (suami dan anak bongsu die). Memandangkan birthday dua beranak di dekat dekat (Amy-24/4, Pak Itam-28/4) so die nak celebrate birthday dua orang nih dalam masa yg same. Pastuh die mintak saya dan kakak rahsiakan kejutan nih.(name pon surprise, tak kan nak bagitahu dekat semua pulak kan???)

So, ape bentuk surprise nye tuh tak tau lah lagi. Tapi yang sedihnya my aunty tak bape nak sihat lately ni (sebab migrain die teruk sgt). Sedih tengok die. Hope die kembali normal as well dan surprise dapat berjalan dengan lancar. :)



p/s : Hope my aunt get well soon. Amiin.

love,
cdaz :)

0 senyuman menawan:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))
Post a Comment