Terima kasih kerana sudi melawat blog ini. Do not be hasitate to follow me and feel free to drop your comment. Thank You! Please come again :)

Tuesday, April 19, 2011

Tension Betul!!! Sila lah paham!!!

Assalamualaikum :)

Hi readers!
Kenapa manusia perlu ada sifat ego @ degil??? Hadoi, susah ke manusia nak paham kalau orang dah kate NOI just said NO, no more YES from me! Ni lah manusia. Bile senang kita diabaikan, tapi bila dah susah baru nak cari cari kita balik. Tension betul weiii dengan manusia yang pentingkan diri sendiri nih (ade penawar tak untuk penyakit cenggini???). Sedar sedar lah perbuatan kamu wahai manusia. Cukup cukup lah dengan apa yang kau lakukan tuh. Allah itu Maha Melihat hokeyyy. Sesungguhnya perbuatan kamu amat memalukan.

Mood : Tension saya dah tahap maksimum macam nak makan orang dah nih :(



p/s : Beware!!! dont make me bako ur house! Looserrr!. 


love,
cdaz :)

0 senyuman menawan:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))
Post a Comment