Terima kasih kerana sudi melawat blog ini. Do not be hasitate to follow me and feel free to drop your comment. Thank You! Please come again :)

Thursday, December 16, 2010

Hana Tajima Simpson

Assalamualaikum to all awesome readers. :)


Entri kali ni nak cerita pasal Hana Tajima Simpson ni. Sekarang memang ramai yg sebut pasal Hana Tajima Simpson ni. Saya pun baru baru je tahu gak ni. Maybe ramai tak tahu dan ramai jugak yg dah pun tahu. Ni ade serba sedikit info pasal beliau. Layanz!!!

** Hana Tajima Simpson.
** Berumur 23 Tahun.
** Mix Japanese (dad) and English (mum).
** Seorang designer di London, UK.
** The one responsible for Yuna's fashion pick.
** Mempunyai line sendiri yang mengetengahkan imej2 bru (dresses,tops,skirts,scarves).
** Yuna's BFF 4 eva.

Gonna put some pict of Hana Tajima Simpson. Enjoyy :)




















Cantik kan dia? 3S's describe 4 her. "Simple.Sempoi.Stylo".

Ini pulak gambar dia dengan Yuna.










 Nampk kan keserasian dorang? Disebabkan Hana ni bertanggungjawab ke atas penampilan Yuna, so style mereka pon hampir sama. Percaya tak??. Kalau tak percaya boleh tengok yang ini pulak.


 Yunalis Zarai (Yuna)


 Hana Tajima Simpson

Ha! sama kan?? da macam kembar la pulak. Hehe!!! Mereka sama2 gunakan Maxi Dress dr Maysaa. So sweet la u guys. Keep up gud work guys! So, taknak bebel panjang2 sebab sekarang terlalu banyak fesyen untuk bertudung @ berhijab. Amat sesuai untuk gadis2 yg baru nak naik macam kita semua ni. Hehe. Entri ni pon amat sesuai untuk mereka (wanita) yang belum bertudung@bercadang nak bertudung. Dengan bertudung pun kte still boleh nampak cantik rite???. Tapi take your time, be your self. Keikhlasan perlu ada. :)


Boleh klik sini untuk info lanjut :



love,
cdaz :)





0 senyuman menawan:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))
Post a Comment