Terima kasih kerana sudi melawat blog ini. Do not be hasitate to follow me and feel free to drop your comment. Thank You! Please come again :)

Saturday, December 18, 2010

Makan Free

Assalamualaikum bloggers yg dikasihi. Hihihi :)


Hah! Malam tadi akak yg berniaga dekat sebelah rumah jemput ktorang 1 family makan free kat restoran dia. Erk!!! Sepanjang dier bukak restoran yg diberi nama "Wandee Seefood" tu, rasenye baru sekali jejak kat situ kot. Haha. (Padahal sebelah uma je kut). Kalau nak beli memang pakat suruh adik je pg beli. Haha.(jaat kan???). Adik, ko nak pahala tak? (ayat Cik Nisa). 

Tapi tadi mak ngan mak itam saya ajak juga pergi. Nak taknak diturutkan jela. (makan free pulak. takkan la taknak). Yela, jiran sebelah rumah pulak. Tak pergi macam tak sopan pulak kan. Yg seronok tahap gaban, bila pak usu saya masuk dalam parit. aduish!!! (kasihan sama itu pak usu wooo!!!). Haish, nasib tak parah mana. Hehe!!! Sabar je lah. Dapat gak la makan udang besar besar.(peberet pulak tuh). Al maklumlah restoran seafood. Sedap pon sedap. Layan jela dengan ramai orang lagi. Huh! da penat. Nak tdo la pulak.

Gud nite guys :)

p/s : Dalam taknak pegi tuh habis jugak saya bedal. Kau ado??? :)

love,
cdaz :)

0 senyuman menawan:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))
Post a Comment