Terima kasih kerana sudi melawat blog ini. Do not be hasitate to follow me and feel free to drop your comment. Thank You! Please come again :)

Sunday, December 19, 2010

Bosan Punya Hal

Assalamualaikum readers readers ku yg sedia awesome :)


Mood hari ni hanyalah makan+tengok tv+tido+bace paper (bace sebanyak 44 kali). Kahkah (teruk pangai anak dara). Hari ini mood tibe2 rase mcm nak sambung blaja. Menyesal yg mendalam jugak la bile tak apply "U" arituh. Tadi masa kemas kemas buku (sejak zaman persekolahan pon ade tau) boleh pulak tetibe layan sekejap, dua kejap dan berkejap kejap satu buku ni. Guess what??? Haha. Cheng cheng cheng!!! Akaun. Haha. Jgn tak percaya. (percayalah, sambil tarik suara dalam dalam). Boleh layan je bawak kuar balik kertas kertas, buku akaun segala macam yg pernah Puan Zai dengan Puan Suraya ajar. (sambil pgang kalkulator). Haish!!! Boleh tahan gak lupe.

Tapi atleast boleh hilangkan rase boring yg mendalam kat dalam diri ni. Haha. Cubela hobi terbaru dari sy ni. Huehue. Gerenti korang suka. Kah kah kah dan kah!!!

Ok la, nak hout. Nantok sudah (sambil nguap nguap manje). Weee~~

p/s: tetiba rindu plak lecturer yg penah ajar kat poli dlu. Hope sihat dan bahagia selalu. :)

love,
cdaz :)

0 senyuman menawan:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))
Post a Comment